Gratis duurzame stroom

De zon is een duurzame bron van energie. Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op. U bespaart direct op uw energieverbruik en kunt zelfs naar nul op de meter (NOM). Uw investering verdient zichzelf terug.
Er zijn 2 soorten zonnepanelen: glas-folie en glas-glas. Het verschil zit ‘m in de onderkant, die is van kunststof of van glas.

Bij de nieuwe generatie glas-glas-zonnepanelen zitten de zonnecellen optimaal beschermd tussen een boven- én onderkant van glas. Glas is duurzaam, sterk en ondoordringbaar. Dat maakt deze zonnepanelen minder gevoelig voor vuil en vocht en beter bestand tegen weersinvloeden zoals hagelstenen. Glas-glas-zonnepanelen gaan extra lang mee en de opbrengst loopt nauwelijks terug. Glas-folie-zonnepanelen zijn een wat voordeliger alternatief.

Blijvend een hoog rendement

  • 4% meer opbrengst dan standaardglas
  • 25% hogere opbrengst dan de industrienorm
  • 33% langere levensduur
  • 100% bescherming tegen prestatievermindering
  • 30 jaar productgarantie én vermogensgarantie

DCN en Solarwatt

Duurzaamheidscentrum Noord levert zowel de glas-glas-zonnepanelen als glas-folie-zonnepanelen van het Duitse merk Solarwatt. Een bewuste keuze voor een volledig Europees kwaliteitsproduct en de beste garanties. Want Solarwatt biedt maar liefst 30 jaar garantie op de zonnepanelen én op de opbrengst!

Dat is 2x zo lang als de meeste andere merken zonnepanelen. En dat kun je alleen maar doen als je de allerbeste kwaliteit biedt.

Solarwatt is volledig Europees

Solarwatt heeft een ultramoderne fabriek in het Duitse Dresden. In nauwe samenwerking met BMW is een innovatief fabricageproces gerealiseerd waar alle onderdelen nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd voor een constante productie van hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt is marktleider en heeft kantoren over de hele wereld. Het Nederlandse kantoor staat in Tiel.

Uw eigen stroom opslaan

Een volgende stap om helemaal zelfvoorzienend te worden in uw energiebehoefte is het opslaan van de opgewekte stroom. Solarwatt heeft hiervoor MyReserve, een modulair batterijsysteem voor thuis. 100% veilig, zeker, duurzaam, inzichtelijk en slim. Het accusysteem wordt op maat gemaakt voor uw behoefte aan opslag.

Solarwatt zonnepaneel van Duurzaamheidscentrum Noord

5 jaar gratis en volledig verzekerd

Dekt uw verzekering de schade aan uw zonnepanelen? Solarwatt biedt de eerste 5 jaar een volledige dekking aan zonder extra kosten! Tegen bijbetaling te verlengen naar 10 jaar. Zo verdient u uw investering gegarandeerd terug. En volledige dekking is bij Solarwatt ook echt volledig:.

  • schade door blikseminslag, hagel, zware stormen en natuurrampen,
  • schade door vandalisme en diefstal (ook zonder braakschade),
  • vergoeding voor gemiste opbrengst door weersomstandigheden, schade of verlies,
  • verzekerde waarde is gelijk aan nieuwwaarde, transport en herstel zijn ook gedekt.