Wilt u alle apparaten in uw woning bedienen met uw mobiel of tablet? Nooit meer door uw hele woning lopen om de lampen aan te doen? En altijd de juiste temperatuur in uw slaapkamer? Kies dan voor een slimme domotica oplossing.

Domotica is een verzamelnaam voor het automatiseren van alle apparaten in uw woning. Verbind alle apparaten in uw woning met uw mobiel of tablet. En zorgt dat de apparaten doen wat u graag wilt. 

Domotica kan nog een stapje verdergaan, als bijvoorbeeld sensoren in uw woning in de gaten hebben wanneer een raam opengezet wordt. Zodat de verwarming direct lager wordt gezet. Of een deur die automatisch opengaat, zodra u er aan komt lopen. In deze gevallen, hoeft u dus zelf helemaal geen handelingen meer te verrichten.

Hoe werkt domotica?

Alle apparaten in uw woning worden op een slimme manier gekoppeld met uw mobiel. Zo kunt u met één druk op de knop alle lichten uit doen. Of de lichten laten branden, zodra u de woning binnenstapt. Ook de opbrengst van uw zonnepanelen wordt op een slimme manier gereguleerd en de thermostaat gaat een graadje lager zodra u vertrekt. Ook is het mogelijk om de zonneschermen te activeren, zodra de zon feller schijnt. Handig toch?

Hoe bespaar je geld met domotica

Domotica zorgt niet alleen voor gemak en comfort, maar zorgt ook dat u flink geld kunt besparen op uw energierekening. Met slimme domotica staat uw LED verlichting nooit te lang aan, evenals uw verwarming. Een slimme thermostaat zorgt ook voor minder energieverbruik. 

Ook uw wasmachine, vaatwasser of droger kunt u op afstand pauzeren. Of juiste activeren, zodra het nachttarief actief is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van domotica voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op voor een woningscan. 

 

Tips voor domotica in huis: