Best wel trots zijn we op deze innovatieve warmtepomp. Want hij heeft niet de nadelen die andere warmtepompen hebben zoals lawaai en onvoldoende warmte op koude dagen. Bovendien is het een warmtepomp die niet alleen gebruikt kan worden voor verwarming, maar ook voor koeling en tapwater.

De voordelen van onze warmtepomp

  • geluidsarm met minder dan 40 dB
  • stil zelfs met 0 dB voor het topmodel
  • 70% zuiniger dan andere lucht-water-pompen
  • efficiënt: hoge COP-waarde, de meest duurzame warmtepomp levert tot wel 6x zoveel stroom dan dat hij verbruikt in kWh
  • tot -20° C voldoende warmte, bijverwarmen niet nodig
  • verwarming tot 55° C (hoogtemperatuur afgiftesysteem)
  • koelen tot 7° C warm water in keuken en badkamer
  • schoon en veilig tapwater door verhitting
  • betrouwbaar systeem, vraagt nauwelijks onderhoud

Altijd een geschikte warmtepomp

Wij zijn leverancier van Gasvrij, de Nederlandse importeur van het merk Efitherma. Er is altijd een type en model warmtepomp dat bij uw wensen past. Uw keuze hangt af van hoe u het systeem wilt gebruiken. Zo is er een compacte warmtepomp voor alleen tapwater, een warmtepomp met een kleine of grote boiler als tapwatersysteem en een warmtepomp met een ventilator voor koeling. Deze warmtepompen werken met thermische panelen.Wij helpen u bij uw keuze en het benodigde vermogen.

Zo werkt onze warmtepomp

De thermische panelen halen warmte uit de omgeving (lucht, zon). U kunt ze als schutting plaatsen, maar meestal monteren wij ze op het dak. Een plat of schuin dak maakt niet uit. De thermische panelen kunnen zelfs onder uw zonnepanelen (waardoor die minder afkoelen en u ruimte bespaart). De opgewekte energie wordt met een koudemiddel (water-glycol) door een circuit verplaatst en stuurt de warmtewisselaar aan. De compressor zorgt vervolgens voor de energieoverdracht naar de warmwatertank en van daaruit wordt de warmwatervoorziening voor cv en tapwater aangestuurd.

Installatie van een warmtepomp

Naast het adviseren over de meest geschikte warmtepomp voor uw woning, verzorgen wij ook de volledige installatie van warmtepompen. Een warmtepomp is een technisch ingewikkeld product. Ons advies is om de installatie van een warmtepomp altijd door een specialist te laten doen. Onze gecertificeerde installateurs hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een vakkundige en snelle installatie.

Direct weten wat een warmtepomp voor u gaat kosten en hoeveel u bespaart? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op