Amorfe infrarood vloerverwarming

Infrarood stralingswarmte werkt efficiënter dan convectiewarmte. De unieke amorfe technologie van onze infraroodmatten geeft het hoogste rendement en staat garant voor een optimale warmteafgifte. Het is vele malen sneller warm dan watergedragen vloerverwarming. Je hoeft alleen te verwarmen waar en wanneer jij dat wilt en daardoor bespaar je enorm op stroomverbruik.
Bovendien heb je geen cv-ketel, warmtepomp of gasaansluiting nodig. Infraroodverwarming is onderhoudsvrij en gaat een leven lang mee. Je krijgt 25 jaar garantie op de infraroodmatten.

vloerverwarming infraroodmatten

Comfortabel en gezond

Infrarood is een veilige stralingswarmte. Dat betekent dat niet eerst het hele luchtvolume verwarmd hoeft te worden voordat het behaaglijk wordt. Infrarood is sneller gelijkmatig warm en de lucht droogt niet uit. De luchtvochtigheid is beter en je hebt minder last van tocht en stof (door luchtstromen). Infrarood verwarming zorgt over het algemeen voor minder gezondheidsklachten.

Nieuwbouw, verbouwing en renovatie

Infraroodmatten zijn slechts 2 mm ‘dik’. Door de geringe opbouwhoogte passen de matten vrijwel overal. Ze zijn zonder hak- en breekwerk eenvoudig te installeren in elke woonsituatie. Ook kun je infraroodmatten kamer voor kamer aanleggen en zo de kosten spreiden. Wil je een andere vloer? Dan is dat een goed moment om te beginnen met gasvrij verwarmen.

Uw adviseur in de regio

“In 2012 ben ik de duurzame wereld ingerold, dat was destijds vooral een idealistische keuze. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is duurzaam ‘hot en trendy’ geworden. Ik kan een goed en eerlijk advies geven voor hun specifieke situatie. Er is immers niet één weg die naar Rome leidt. Soms is een warmtepomp beter, terwijl voor een andere situatie infrarood verwarming zich beter leent. Ik ga dan ook voor de beste, duurzame oplossing: wat past het beste bij de doelstellingen en wensen van de klant.”

Erik Lammers
Duurzaamheidsadviseur regio Friesland

Bel voor een afspraak, of laat je terugbellen

Laat je gegevens achter, dan word je binnen 24 uur teruggebeld.

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van infrarood vloerverwarming

  • Comfortabel, snel en gelijkmatig warm
  • Gezond leefklimaat
  • Past overal, op beton en hout
  • Vrije keuze qua topvloer of afwerking
  • Superzuinig in gebruik
  • Voordeliger in aanschaf en onderhoud
  • 25 jaar garantie
Offerte aanvragen

Zeer tevreden over infrarood vloerverwarming

Ik heb via internet gezocht naar manieren om mijn huis te verwarmen en zag veel positieve berichten over infrarood vloerverwarming. Uiteindelijk uitgekomen bij DCN Wolvega en na een bezoek aan de showroom besloten om dit te laten installeren in mijn woning. De installatie verliep erg goed, alles volgens afspraak. De warmte bevalt uitstekend.

 

B. Heida

Meppel

Een warmtepomp was niks voor ons

We hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

A. van Westen

Hoorn

Ik wilde van het gas af

Via mijn zwager had ik het advies gekregen om infrarood vloerverwarming in mijn huis te nemen. De installatie verliep prima. De verwarming werkt goed icm. een thermostaat.

Dhr. Huizinga

Almere