Haal de zon in huis met infrarood verwarming

Radiatoren verwarmen de aanwezige lucht, die vervolgens opstijgt en na afkoeling weer neerdaalt. Hierdoor ontstaan luchtstromingen die naast de verspreiding van huisstof ook een negatief effect hebben op de luchtvochtigheid. Infraroodverwarming heeft dit nadeel niet. Infrarood verwarmt een ruimte direct, zonder tussenkomst van lucht. Hierdoor droogt de lucht niet uit en is de luchtvochtigheid veel lager. Dit heeft een positief effect op je gevoelstemperatuur en zorgt ervoor dat je het veel minder snel benauwd krijgt.

Lees meer over infraroodverwarming

Amorfe vloerverwarming

Infaroodmatten zijn slechts 2 mm ‘dik’. Door de geringe opbouwhoogte passen de matten vrijwel overal. Ze zijn zonder hak- en breekwerk eenvoudig te installeren in elke woonsituatie. Ook kun je infraroodmatten kamer voor kamer aanleggen en zo de kosten spreiden. Wil je een andere vloer? Dan is dat een goed moment om te beginnen met gasvrij verwarmen.

Infrarood panelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Het bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. Heerlijk voelde het. De installatie heb ik laten doen door DCN, dit ging erg goed! Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

M Kok / Rietdiepwijk

Traditionele vloerverwarming was niet mogelijk omdat hiervoor de hele vloer eruit moest inclusief beton. Ik ben blij dat ik dit systeem ben tegengekomen. het wordt veel sneller warm. De installatie heeft mijn installateur gedaan, ik heb daarbij geholpen. De vloer wordt heerlijk warm en het huis ook. Enige minpuntje was dat de kabels van de vloersensoren een beetje kort waren.

Dhr. van der Heijde / Leeuwarden

Infrarood verwarming samengevat

Infraroodverwarming is eigenlijk het zonnetje in huis, omdat het op dezelfde manier als de zon ons verwarmt. Wist je bijvoorbeeld dat zonnestralen voor bijna de helft uit infrarood bestaan?

Neem contact met ons op

[breezingforms name=”Contactformulier”]

Na het versturen van je aanvraag nemen we (op werkdagen) binnen een dag contact met je op.