Haal de zon in huis met infrarood verwarming 

Radiatoren verwarmen de aanwezige lucht, die vervolgens opstijgt en na afkoeling weer neerdaalt. Hierdoor ontstaan luchtstromingen die naast de verspreiding van huisstof ook een negatief effect hebben op de luchtvochtigheid. Infraroodverwarming heeft dit nadeel niet. Infrarood verwarmt een ruimte direct, zonder tussenkomst van lucht. Hierdoor droogt de lucht niet uit en is de luchtvochtigheid veel lager. Dit heeft een positief effect op je gevoelstemperatuur en zorgt ervoor dat je het veel minder snel benauwd krijgt. 

Uw adviseur in de regio

“In 2012 ben ik de duurzame wereld ingerold, dat was destijds vooral een idealistische keuze. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is duurzaam ‘hot en trendy’ geworden. Ik kan een goed en eerlijk advies geven voor iedere specifieke situatie. Er is immers niet één weg die naar Rome leidt. Soms is een warmtepomp beter, terwijl voor een andere situatie infrarood verwarming zich beter leent. Ik ga dan ook voor de beste, duurzame oplossing: wat past het beste bij de doelstellingen en wensen van de klant.”

Erik Lammers
Duurzaamheidsadviseur regio Friesland

Amorfe vloerverwarming

Infaroodmatten zijn slechts 2 mm ‘dik’. Door de geringe opbouwhoogte passen de matten vrijwel overal. Ze zijn zonder hak- en breekwerk eenvoudig te installeren in elke woonsituatie. Ook kun je infraroodmatten kamer voor kamer aanleggen en zo de kosten spreiden. Wil je een andere vloer? Dan is dat een goed moment om te beginnen met gasvrij verwarmen.

Infrarood panelen

Onze ir-warmtepanelen kun je laten bedrukken met een eigen foto. Of je kiest één van de vele afbeeldingen of standaardkleuren. Een extra optie is een lijst naar keuze. Zo maak je van je verwarming een persoonlijk kunstwerk waar je met plezier naar kijkt. Wat dacht je van een handdoekdroger of spiegel in de badkamer? Nooit meer een beslagen spiegel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom langs in onze showroom in Wolvega

Maak direct je afspraak

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever mailen? Mail naar info@dcnduurzaam.nl.

Na het versturen van je aanvraag nemen we (op werkdagen) binnen een dag contact met je op.

Het bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. Heerlijk voelde het. De installatie heb ik laten doen door DCN, dit ging erg goed! Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

M Kok / Rietdiepwijk

Traditionele vloerverwarming was niet mogelijk omdat hiervoor de hele vloer eruit moest inclusief beton. Ik ben blij dat ik dit systeem ben tegengekomen. het wordt veel sneller warm. De installatie heeft mijn installateur gedaan, ik heb daarbij geholpen. De vloer wordt heerlijk warm en het huis ook. Enige minpuntje was dat de kabels van de vloersensoren een beetje kort waren.

Dhr. van der Heijde / Leeuwarden

Infrarood verwarming samengevat

Infraroodverwarming is eigenlijk het zonnetje in huis, omdat het op dezelfde manier als de zon ons verwarmt. Wist je bijvoorbeeld dat zonnestralen voor bijna de helft uit infrarood bestaan?

Laat je direct terugbellen voor meer informatie

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever mailen? Mail naar info@dcnduurzaam.nl.

Na het versturen van je aanvraag nemen we (op werkdagen) binnen een dag contact met je op.